Medlemsinformation

Som medlem af Fængselsforbundet er du en del af et fællesskab, som både hjælper dig med faglig bistand, hvis du har brug for det, og som arbejder for at styrke arbejdsvilkårene for alle medlemmer.


ET STÆRKT FÆLLESSKAB – Du er en del af et sammenhold med fælles kultur og identitet. Vi er stærkere sammen end hver for sig.
LOKAL OPBAKNING – Du har en tillidsrepræsentant, der kender din arbejdsplads, dine kollegaer og dine faglige udfordringer. Forbundet er til stede i alle fængsler og arresthuse.
FAGLIG BISTAND – Du har en organisation i ryggen, som kender Kriminalforsorgen ud og ind. Vi er klædt på til at svare på alle spørgsmål, og står klar, hvis du kommer i klemme i en arbejdssag.
DIREKTE DEMOKRATI – Du er med til at bestemme, hvem der repræsenterer dig, og hvordan forbundet prioriterer sine kræfter.
KONTANTE FORDELE – Du kan spare penge ved at låne i Tjenestemændenes Låneforening og forsikre dig i TJM Forsikring. Du er omfattet af en ekstra gruppelivsordning, kan leje billige ferieboliger og meget andet.
STOR SYNLIGHED – Forbundet skaber opmærksomhed om dine arbejdsforhold i aviser, radio og tv. Vi er landets mest synlige faggruppe målt i forhold til antal medlemmer.
POLITISKE RESULTATER – Fængselsforbundet har skabt markante forbedringer for vores medlemmer siden 1913. Hverken Folketingets politikere, justitsministeren eller ledelsen i Kriminalforsorgen er i tvivl om vores holdninger.