19.09.2023

Peter Rasmussen er indstillet til årets tillidsrepræsentant

Hvert år uddeler A4 prisen som årets tillidsrepræsentant i Danmark. En TR der har gået en ekstra meter i kampen for kollegaerne. Fængselsforbundet har i år nomineret Peter Rasmussen.

Forbundsformand Bo Yde Sørensen skriver i sin indstilling om Peter:

Peter Rasmussen er tillidsrepræsentant for Kriminalforsorgens transportbetjente og har formået at knytte vores nye kollegaer tæt til deres forbund. Han koordinerer samarbejdet mellem de lokale tillidsrepræsentanter og til de øvrige grupper i Fængselsforbundet.

Peter har været bannerfører på projektet med at få transportbetjentene direkte repræsenteret i Fængselsforbundets hovedbestyrelse, så de er repræsenteret i forbundets kompetente forsamling.

Peter har også været et af de bærende elementer i forhold til at få flyttet transportbetjente væk fra SU og over til løn under hele uddannelsen. Et afgørende og kontant resultat for kollegaer og forbund. Weekendtillæg og varige tillæg ved lønforhandlinger er også at finde på hans resultatliste.

Det bør også fremhæves, at hans resultater sker på en måde, hvor han formår at opnå det ved fortsat at være respekteret og i sync med sine kollegaer i TR-fællesskabet. Det vil sige resultater uden at stå på ryggen af andre faggrupper.

Peter stiller troligt op til artikler for såvel arbejdsgiver som forbund, når kollegaernes sag skal tales, eller når Kriminalforsorgen har behov for en præsentabel medarbejder til at promovere et budskab.

Peter Rasmussen fremstår således som en fuldstøbt tillidsmand efter få år på posten, som såvel kollegaer som forbund kan være tilfredse med og stolte over. Fra Fængselsforbundets side er transportbetjentenes tillidsmand et stort aktiv, og han skal fra vores side have de varmeste anbefalinger til valget som årets tillidsrepræsentant. Måtte han ikke vinde titlen, vil han være at betragte som årets tillidsrepræsentant hos Fængselsforbundet

.. Læs mere
“Vi arbejder på Danmarks mest uønskede arbejdsplads”
Vicki er i gang med sit livs eventyr i Nuuk
De indsatte har overtaget Søbys butik
“Vi kommer ikke udenom fængselsbetjentene, når vi skal løfte de offentlige lønninger”
Fængselsbetjente har et lønefterslæb
Endelig!
Nyt uddannelsestilbud til de indsatte i Enner Mark
En fejl på en lønseddel blev til en halv million
Folkemøde 2023
Hver anden transportbetjent har forladt jobbet
Danmark er røget ned i 3. division
“Det kan godt lykkes at ændre kursen på vores supertanker”
Forbundsledelsen de næste fire år
Kongres med optimisme for fremtiden
Hvordan er det at være med på kongressen?
Horserød frygter for fremtiden
Personalet kritiserer sikkerheden i Esbjerg Arrest efter flere overfald
En helt anden verden
Ny forbedret grunduddannelse