07.06.2024

Villy Nykær går på pension

Den 1. juli 2024 mister Kriminalforsorgen en af sine bedste og mest arbejdsomme medarbejdere.

Villy Meiner Nykjær har valgt at gå på en velfortjent pension, og selv om vi her i Ringkøbing Arrest godt kan forstå beslutningen, vil vi alligevel komme til at savne ham.

Villy har altid været utrolig vellidt og en meget respekteret kollega, som kerer sig om kollegaernes velbefindende, og vil gå langt for den gode stemning i arresten. Villy møder altid ind med godt humør og er en yderst hjælpsom kollega.

Den 1. april 1986 startede han på Statsfængslet i Horsens, og efter godt 1 år, den 1. juli 1987, kom han ud til Kærshovedgård. Den 1. september 2004 var han fire måneder på Nørre Snede Lukket. Men den 1. januar 2005 var han igen tilbage på Kærshovedgård.

Ringkøbing Arrest har haft glæden af Villy siden den 1. maj 2005, kun afbrudt i 2010, hvor Villy var 3 måneder i Grønland.

I Villys tjenestetid i Kriminalforsorgen har han haft mange poster: Vi kan blandt andet nævne afdelingsleder – overvagtmester – tillidsmand – vagtplanlægger – børneansvarlig + mange flere.

I arresten kan vi altid høre, hvor Villy er, da han taler og griner med decibel 100, og vi har ikke kunnet vurdere, om han er ved at være døv, eller om Villy tror, han er til koncert, hvilket han og konen ofte er.

I fritiden bruger Villy tiden med sine børn og børnebørn, derudover er konen og Villy også indehaver af et kolonihavehus, hvor han sidder i bestyrelsen. Sommerhuset i Havnsø skal også moderniseres og vedligeholdes, så børn og børnebørn på Sjælland også kan nyde godt af hans gode humør.

Og vi har i arresten fundet ud af, at man ikke behøver de bredeste skuldre, for at bære det tungeste læs. Det har Villy bevist på fornemmeste vis.

Vi ønsker Villy alt det bedste fremover. Med alle de jern han har i ilden, tvivler vi ikke på, at pensionisttilværelsen bliver god og fyldt med gode oplevelser.

På vegne af personalet i Ringkøbing Arrest
Camilla Bernhard Bennetsen