07.06.2024

Næstveds dinosaur har 40-års jubilæum

Man ved, at Kim har haft vagt dagen før, når man tænder TV’et, og Norddeutscher Rundfunk toner frem i lydstyrke 112.

Men man ved også, at det er Kim, fordi der er ro på arresten, tingene er gjort, og der er god stemning.

Kim kan roses for mange ting, og det skal han også. Du er en god kollega, der vil dine kollegaer, fællesskabet og de indsatte det bedste. Med din sindige ro, som er udviklet over årene i takt med at det røde hår er blevet gråt, er du med til at skabe en fantastisk arbejdsplads, som du har rigtig stor andel i efter over 30 år i huset.

Når man alligevel har tilnavnet ”Den onde”, så kan mangt en udenforstående jo tvivle på dette. Men du er en kammerat Kim. Og det er altid sjovt at se andres udtryk, når de præsenteres for dit øgenavn, for det tjener på ingen måde retfærdighed i forhold til dig.

Du er vores orakel, der sætter dig ind i alt det nye. Det til trods for at du jo skal huske ting fra forrige årtusind, hvor du vist spillede på hold med Gravballemanden i Rødby I.F.

Du er engageret i samfundsforhold og går ikke af vejen for en god diskussion, det er dejligt at have en kollega, der kan diskutere og så grine sammen bagefter.

Der er dog visse udfordringer i arresten. Du står alene med din passion for kvindehåndbold, som en af meget få holder du med Liverpool. Og din observans i forhold til cykelsportens fortræffeligheder, er desværre aldeles mangelfuld.

Du er blevet en institution i Næstved Arrest, og det er en ære for os, at selvom du har passeret tiden for, hvornår man kan lade sig pensionere, så bliver du ved. Du har også lovet at hjælpe i din pensionisttid, som nu heldigvis er en mulighed.

Det er dog vores håb, at du sammen med Kirsten, børn og børnebørn, får et dejligt og langt otium, når du en dag når dertil.

På vegne af personalet
Tillidsrepræsentant Kenneth Højhus Platz


40 år på Søbysøgård

30 år som afdelingsformand

25-års jubilæum: Michael Rothman