17.04.2024

Tjenestemændenes Forsikring flytter kunderne over på nye forsikringer

Flere end 84.000 husstande vil i de kommende uge modtage information om, at de får nye bil- og ulykkeforsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring.

De nye forsikringer er bedre, fordi de er mere fleksible, oplyser forsikringen. Det betyder, at de består af en grunddækning med mulighed for at købe tilvalgsdækninger efter behov. Der er også udviklet en lang række nye dækninger, som kunderne har efterspurgt.

Ifølge Marie-Louise Rahbek, direktør i Tjenestemændenes Forsikring, giver de nye forsikringer kunderne mulighed for at tilpasse deres forsikringer, så de passer til netop deres liv og behov.

De nye forsikringer er desuden baseret på mere individuelle priser, som beregnes ud fra den enkelte kundes risiko. Ulykkesforsikringen vil være beregnet ud fra blandt andet alder, bopæl og beskæftigelse. Mens prisen på bilforsikringen blandt andet er beregnet ud fra kørte kilometer, bilmærke, alder på bilen og brugeren.

I uge 12 og 13 sendes breve (fysisk eller i e-Boks) til kunderne.

Har man spørgsmål om de nye forsikringer, er kunderne meget velkomne til at kontakte deres lokale forsikringstillidsmand eller forsikringens kundeservice.