07.06.2024

Mindeord for fængselsbetjent Kenneth Finn Vilhelmsen

Det er med stor sorg, at vi modtog meddelelsen om, at fængselsbetjent Kenneth Finn Vilhelmsen på tragisk vis er fundet død på sin bopæl onsdag den 16. november. Han blev 42 år.

Kenneth blev ansat på Vridsløselille den 15. oktober 2004, og var igennem mange år tilknyttet Vridsløselille herunder afdeling 1. og særligt afdeling C3.

Kenneth havde et par korte udstationeringsperioder, men det var opgaverne på Vridsløselille, som trak.

Kenneth var som person en glad og arbejdsom fængselsbetjent, der ønskede at gøre det bedste for sine kolleger. Han havde et stort hjerte, og når han brændte for en sag – stor som lille, løb han gerne mange mil for at få det til at lykkes.

Som betjent var Kenneth en slider, og han sagde aldrig nej til en arbejdsopgave. Han hjalp også meget gerne, hvis der manglede folk i huset. Hans utrættelighed i at få opgaverne til at lykkes var hans styrke, og han var meget hjælpsom.

Kenneth var en aktiv del af opstarten på den lukkede arrestafdeling på C3, og han var meget loyal overfor de aftalte regler og procedurer, selvom han skulle løbe ekstra stærkt i en presset hverdag.

Også som arbejdsmiljørepræsentant var han en ildsjæl. Især markerede han sig i projektet ”Trivsel igennem motion,” hvor han sammen med de andre i gruppen, med stort engagement fik søsat projektet.

Kenneth vil blive en savnet. Vores tanker går til hans familie samt alle øvrige berørte.

Æret været Kenneth Finn Vilhelmsens minde.

På vegne af personalet på Vridsløselille Fængsel.

Bisættelsen finder sted fredag den 25. november kl. 13.00 i Faxe Kirke, Kirketorvet 11, 4640 Faxe. En stor del af personalet fra fængslet deltager i uniform.