20.04.2024

25-års jubilæum: Lotte Andersen

Den 1. december kan fængselsbetjent Lotte Andersen fra Nykøbing Mors Arrest fejre 25-års jubilæum i statens tjeneste.

Lotte startede i Statsfængslet i Vridsløselille 1. december 1996, hvor hun var et par år, inden hun valgte at komme til Jylland ved Statsfængslet Sdr. Omme.

I 2003 kom Lotte så til Arresthuset i Nykøbing Mors og der har hun så været indtil nu – lige bortset fra en lille afstikker til fodlænken i 2005.

Lotte er en meget engageret kollega og sidder aldrig stille på arbejde, så hvis man er på vagt med hende, er der fart på. Hun forstår virkelig at få en sat i sving og det gælder også de indsatte. Specielt op til jul hvor hun formår at få den mest juleskeptiske indsat i julestemning, og deltage i den årlige julepyntning.

Når det gælder sagsbehandling er Lotte også i sit es, og det er hende man spørger, hvis der er noget man er i tvivl om. Ledelsen bruger også ofte hendes evner i den anledning.

Lotte er også den børneansvarlige i arresten og dette gør hun rigtigt godt, og alle synes at hun laver et godt stykke arbejde.

Alt i alt er Lotte en meget afholdt kollega i Nykøbing Mors Arrest som brænder for sit arbejde og gerne gør en ekstra indsats.

Stort tillykke med dit 25-års jubilæum fra dine kollegaer i Nykøbing Mors Arrest!

Tillidsrepræsentant Torben Kjelde