07.06.2024

Henrik Sørensen – 40 års jubilæum

Tirsdag den 3. september 2015 kan vores afholdte kollega Henrik Sørensen holde 40 års jubilæum i statens tjeneste. Henrik startede i marts 1975 i forsvaret i Skive, og her var han ansat indtil marts 1988. Herefter valgte han at holde lidt fri fra staten, men startede så i Kriminalforsorgen i oktober 1988.

Henrik blev ansat i Statsfængslet i Horsens, hvor han gennem årene har haft udstationeringer til blandt andet Arresthuset i Hobro. Den 1. januar 2002 blev Henrik ansat i vores lille hyggelige arresthus i Nykøbing Mors. Her har vi haft stor glæde af hans mange talenter. Han er altid klar med en hjælpende hånd, hvis græsset skal slås eller hækken klippes. Henrik har i mange år været en engageret tillidsmand, og selv efter han stoppede som tillidsmand, forsætter han med at være aktiv i AMNJ som revisor.

Henrik er en meget pligtopfyldende og loyal kollega, vellidt af både uniformeret og civilt personale samt de Indsatte. Henrik er en lun mand, som med sit positive væsen og smittende humør giver en god stemning omkring sig.

Henrik bliver 63 år den 16. marts 2016 og går derfor med udgangen af marts 2016 på pension. Henrik har med hjælp fra sin timeopsparing sat tempoet ned til halv tid de sidste måneder, så han vænner sig til at blive pensionist, om end han helt sikkert vil blive en aktiv pensionist.

Et stort tillykke med dit jubilæum ønskes du af os alle. På vegne af alle ansatte i Arresthuset i Nykøbing Mors Connie Planck Olesen, Tillidsmand