20.04.2024

Torben Givskov: 25 års jubilæum

Den 1. januar 1994 trådte en ung Torben Givskov ind gennem porten til Horsens Statsfængsel som fængselsbetjent på prøve.

Torben blev i forbindelse med sin uddannelse til fængselsbetjent, udstationeret til det åbne fængsel i Nørre Snede. Her blev Torben så glad for at være, at han søgte og fik en stilling.

Torben blev i Nørre Snede i nogle år. Derefter ville han gerne prøve kræfter med arresthusarbejdet.

Han kom en tur omkring arresthuset i Nykøbing Mors, inden han den 1. november 2001 startede i sit nuværende tjenestested; Holstebro arrest.

Samlende figur i Holstebro Arrest
Torben blev en samlende figur i arresten, han blev med sit vindende væsen en meget værdsat kollega af både sine kollegaer og af ledelsen. Efter nogle år, som fængselsbetjent i Holstebro Arrest, valgte Torben at søge stillingen som overvagtmester i arresten. Torben blev en særdeles dygtig og meget vellidt overvagtmester, han havde, som leder, personalets fulde opbakning.

Personalet i Holstebro mener, at Torben så afgjort er en af de bedste og mest kompetente ledere, der har været i Kriminalforsorgen i de sidste mange år. Som personale kunne man altid regne med Torbens opbakning i arbejdet med de indsatte. Han var desuden eminent til at vejlede personalet i de mange forskellige opgaver. Han gik altid, som leder, forrest, når der var konflikter med en besværlig indsat i arresten. Vi var, som samlet personalegruppe, særdeles glad for at have Torben som leder i arresten.

Efter en del år som overvagtmester i Holstebro Arrest, valgte Torben, til personalets store ærgrelse, at prøve kræfter med jobbet som leder på det private arbejdsmarked. Torben søgte og fik en ledende stilling på en større fabrik i det vestjyske. Efter cirka et år ude i det private arbejdsmarked, valgte Torben igen at søge tilbage til Kriminalforsorgen og Holstebro Arrest.

Torben valgte at træde et skridt tilbage, for at blive fængselsbetjent igen. Vi var, som personalegruppe, utrolig glad for at få Torben tilbage som kollega. I det år han var uden for nummeret, var han meget savnet i arresten. Torben blev med det samme en samlende og ledende figur. Vi kunne, som da han var leder i huset, stadig trække på hans utrolig store kompetencer.

Vi valgte, for et par år siden, Torben som tillidsmand i arresten, dette erhverv udfylder han selvfølgelig også fortrinligt.

Torben er gift med Birthe, de har sammen to dejlige piger, Torben bruger meget af sin fritid på sin familie. Golf fylder desuden også meget i Torbens fritid, der er vel ikke den golfbane i det jyske, Torben ikke har spillet på. Vi ser frem til, at Torben holder et ordentligt gilde for personalet i løbet af foråret, så vi kan fejre ham på bedste vis.

Hilsen
Personalet i Holstebro Arrest