14.02.2024

Flemming Rasmussen er gået på pension

1.april 2019 gik Flemming Rasmussen på velfortjent pension. Han startede sin karriere i Kriminalforsorgen den 1. april 1979 på Københavns Fængsler og fik dermed næsten 40 år i statens tjeneste.

Flemming har blandt andet været i Nykøbing Arrest, Jyderup fængsel og Holbæk Arrest, hvor han tilbragte de fleste af sine år. Han var i en kort periode udenfor nummer.

Han har altid været enorm positiv og glad, når han var på arbejde, og alene tanken om, at man skulle møde på en sur vagt blev rigeligt opvejet af at skulle være sammen med Flemming – man blev bare glad.

Hans væsen har altid været uhøjtidelig, og han søgte eksempelvis aldrig ny løn: ”Det skal andre ha’, de har bedre fortjent det,” sagde han altid.

Flemming er uddannet snedker, og hvis der var opgaver, som skulle løses i a r resten eller privat, var Flemming altid villig til at lave det.

Der skal afslutningsvis lyde et kæmpe tak herfra; du har været en fremragende kollega, som altid lyttede interesseret til andres problemer.

Du skal nu til at nyde livet som pensionist, sammen med hustruen Bodil og om et  lille års tid, din ”tvillingebror” Bo Nøjd. Mon ikke I skal til Sverige sammen og skyde nogle vildsvin?

Tak for alt Flemming, vi vil savne dig.

På vegne af personalet i Holbæk Arrest
Sten Andersen, fængselsbetjent