07.06.2024

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

40 års jubilæum: Torben Jensen fra Silkeborg Arrest

Vores gode kollega Torben Jensen kan her i foråret 2021 fejre sit 40 års jubilæum i Kriminalforsorgen, og han skal hermed have et par ord.

Torben startede på Statsfængslet i Horsens i 1981, var der et års tid, hvorefter han fik et tilbud om at komme til hjembyen Silkeborg, hvor han fik en plads i Silkeborg Arrest. 40 år på samme tjenestested er en bedrift.

Mange vil tænke: hvordan kan det lade sig gøre i vores erhverv? Men det kan Torben.

Torben er altid mødt ind med godt humør, han har sine meninger, er bramfri, altid god for en snak om arbejdet, tilværelsen, småt og stort (om end det er Torben, der snakker mest), og så kan han altid fortælle en god vittighed. Hvem har ikke hørt den med ishockeyspilleren der kørte hjem på sin Puch, eller tennisspilleren der vågnede op med et sæt! Jo tak, det har vi her i Silkeborg Arrest.

Torben er blevet indstillet og har nu modtaget sin 40 års fortjenstmedalje. Meget fortjent, og vi kan mærke på Torben, at det er han stolt af.

Gratialet er lagt under hovedpuden, pengene skal gemmes til han og familien skal til Oktoberfest i Munchen, hvor han er fast deltager.

Torben tager et år mere i arresten, det er ikke sådan bare lige at overlade madbestillingen til en anden, og kalenderbladet skal jo også rives af på en ordentlig måde.

Tillykke til Torben, vi glæder os til et stykke smørrebrød, når Coronaen er dampet af.

Kig op vi bor i kælderen….

Personalet i Silkeborg Arrest.