07.06.2024

2629 runder 25

Bag denne kryptiske overskrift, ligger historien om en ung mand der i sine unge 20’ere træder ind på Vestre Fængsel, og begynder at forrette tjeneste i Nordfløjen på E-N 3. Nord.

Brian når at blive en institution i institutionen, inden han efter 23 år søger nye udfordringer i noget for Brian så utænkeligt som et lille arresthus på Sydsjælland. Han har gennem årene socialiseret privat med mange kollegaer, det være sig ved rejser til USA, fodboldkampe i ind- og udland, for ikke at glemme festivallivet primært på Samsø.

Det er endda gået så galt, at Brian nu også er blevet ægtemand, idet der er indgået giftermål med fru Linda. Så Pedersen med blødt D er skiftet ud med Berggren.

Brian skal fremhæves… af flere årsager. Ikke mindst fordi du er den type betjent, man ved, hvor man har. Det du ikke ved i dag, det ved du i morgen, og du er kvik til at indtage ny læring, som det for eksempel kræves, når man bytter et stort hus ud med et lille. Læringskurven er stejl, men du går med skridsikre skridt den rette vej.

Men du er også altid god at gå på vagt med. Man får modspil og medspil, og der er ikke langt mellem grinene. Du er også en mester i at økonomisere med dine kræfter.

Også på stengangen har du helt særlige evner. Dette er med til at skabe god stemning og få en hverdag til at blive lidt bedre end normalt også for de kære klienter.

Du er startet tidligt i livet, så der er mange år tilbage i dig, og det er jeg sikker på, mange kollegaer vil nyde godt af fremover.

Et kæmpe tillykke fra os i Næstved med de 25 års tjeneste, vi håber i mange, mange år at kunne nyde dit selskab.

På personalets vegne
Tillidsrepræsentant Kenneth Højhus Platz


25-års jubilæum: René Christensen