07.06.2024

25 års jubilæum: Jørgen Agger

1. januar 2019 har Jørgen Agger været ansat i Kriminalforsorgen i 25 år.

Hans historik i etatens udleverede klæder er gået fra Statsfængslet i Horsens via Statsfængslet i Nørre Snede, til det der har været hans tjenestested siden årtusindeskiftet: Holstebro Arrest.

Her er han især kendt for en særdeles god humor. Man kan faktisk sige, at Jørgen er arrestens Andreas Bo – han kan imitere de kendte og ikke mindst os kolleger og vores små særheder og gør det gerne.

Jørgen er også det, vi kalder en ægte vestjyde. Dette er kendetegnet ved, at pengene holdes særdeles tæt til kroppen, for som han siger: ”Så længe man skylder penge, er man jo blot en træl.”

Hans metierer i uniformen er mange, men pt. er han bande-exitansvarlig og arbejdsmiljørepræsentant.

Jørgen er fantastisk godt gift og beriget med tre børn, og her er der tale om en rigtig håndboldfamilie. Agger var selv tidligere en særdeles frygtet venstrehånd på Kriminalforsorgens håndboldlandshold.

Vi må erkende, at han nu som 51-årig, hvilket jo i håndboldmæssig forstand er en noget fremskreden alder, endelig har opnået den ønskede kropsvægt for en bagspiller i moderne håndbold. Nu venter vi så blot på, at han opnår den tilsvarende højde.

Fra arrestens personale skal der lyde et stort tillykke med jubilæet. Vi ser frem til flere år og flere grin.

På vegne af personalet

Torben Givskov