07.06.2024

25-års jubilæum: Joel Winther

I september 1998 trådte Joel for første gang ind ad porten i Nyborg Fængsel. I 2003 skiftede han til Kalundborg Arrest, hvor han stadig forretter tjeneste.

I Kalundborg Arrest er Joel en meget vellidt kollega. Han er altid klar til at springe til, selv med kort varsel, hvis hans kollegaer har brug for ham. Han er altid meget opmærksom og omsorgsfuld over for sine kollegaer, og han er ikke bleg for at dele krammere ud, når der er behov for det.

Joel har igennem sin karriere bestridt tillidshverv på arrestens og sine kollegaers vegne. Derudover er han arrestens handyman, kloakmester og storskraldsminister.

Han er også arrestens helt store vanedyr. Han har fast plads ved computeren og fast plads ved spisebordet. Hvis en kollega gerne vil sove i soverummet ovenpå, så skal man have forhandlingsevnerne i orden.

Hvis du som kollega gerne vil give Joel en god dag, så er der nogle ting, der skal være på plads. Forplejningen skal være i top, så er Joel glad. Derudover er det et must, at der er hældt afspænding på opvaskemaskinen, og skraldespanden i gården skal være tømt. Så bliver det en god vagt.

I sin fritid hygger Joel med sin kone, Kamilla, og sine børn, Alberte, Nanna og Victor. Til familien hører også hunden Coco, som følger Joel i tykt og tyndt. Joel er den helt store grillmester, når familien skal spise sammen. Også i sin fritid er Joel en omsorgsfuld person, der hjælper familie, venner og naboer, hvor han kan. Han holder naboens hæk og reparerer den lokale badebro. Vi har hørt rygter om, at Joel også bruger sin fritid på at bade med nabolagets fruer.

Hjertet banker for Manchester City, så Joel har lidt svært ved at få armene ned for tiden. Tillykke med The Treble.

Som ung fængselsbetjent lignede Joel Kriminalforsorgens helt egen Patrick Swayze. I dag er hårpragten ikke helt den samme, men Joel kan stadig styre dansegulvet som en anden Johnny Castle.

Kære Joel, stort tillykke med dit 25-års jubilæum.

Vi håber, at du vil snuppe 25 år mere med os i Kalundborg Arrest.

Kærlig hilsen
Dine kollegaer i Kalundborg Arrest