07.06.2024

Næstveds globetrotter fejrer 25-års jubilæum

Det er lykkedes Næstveds ellers utroligt rejselystne Malene at fejre 25-års jubilæum, dette til trods for, at megen tid tilbringes uden for landets grænser. Det være sig i godt selskab med kæresten, venner eller helt på egen hånd til fjerne himmelstrøg.

I Næstved er vi trods denne udlængsel sikker på, at hun elsker os og vores fælles arbejdsplads.

Den lille arrest i Næstved er for ikke så længe siden valgt i stedet for særligt sikret afdeling på Vestre Fængsel, og mange år på Polititorvets Fængsel. Et skifte der på mange måder kræver sin ”mand”.

Det har dog ikke været svært for Malene, som med godt humør, stor energi og ikke mindst det karakteristiske store smil, er trådt lige ind i dagligdagen til alles store glæde.

Malene er med sin positive tilgang til arbejdet, de indsatte og ikke mindst kollegaer på alle niveauer en stor gevinst for Næstved Arrest.

Malene er en rigtig Københavnerpige med dybe rødder i Valby, som har stor glæde ved også at hundse rundt med frivilligt betalende nede i det lokale fitnesscenter. Heldigvis er de også glade for at blive hundset med af Malene.

Det tager lidt af brodden i forhold til trangen til at skubbe til de gamle, noget satte kollegaer i Næwer. Malene har således kun sig selv på holdet, når hun efter indluk af de indsatte lige napper en times fitness på egen hånd.

Det er altid en fornøjelse at forrette tjeneste med Malene, som ikke bare sørger for at kuverter, blanketter og kuglepenne har deres rette plads, men også er kendt som en lille ’Ajax Hvirvelvind’ i køkkenregionerne.

Personalet nyder i høj grad stor glæde af Malenes hang til kage, som ofte er røget med i tasken sydpå. Der ses udtalte evner inden for bag-selv og at slå en romkugle sammen.

Den vigtigste kvalitet vi som kollegaer sætter pris på ved Malene, er hendes ordentlighed og saglighed, som nævnt altid er pakket ind i godt humør og store smil.

Tak fordi du valgte os, kære Malene, og tak for dit bidrag til en god arbejdsplads.

Vi ønsker dig mange gode år endnu i Kriminalforsorgen sammen med os.

På alle kollegaers vegne
ITR Kenneth Højhus