04.07.2024

Tue Willum Nilelsen fejre 25 års jubilæum

Den 1. november 2016 kunne Tue Willum Nielsen fejre de første 25 år i Kriminalforsorgen. Tue startede på Vestre fængsel, var lige et smut rundt om det hedengangne Horsens, Sønder Omme og Nykøbing Mors Arrest, inden han landede i Herning Arrest i 2001.

Her har han med stor flid og med et vist held terroriseret kolleger og indsatte med humor blandet med nidkærhed i tjeneste. Tue er altid klar med en frisk bemærkning, og der er faktisk ingen, der kan sige sig fri for at blive ramt.

Tue spenderer fritiden ligeligt mellem hans hårdt ramte hustru Helle og hans søn Mads, som må ligge under for hans fars interesse for fodbold, samt tuskhandel med fodboldtrøjer på nettet. Så hvis der er kolleger, der ligger inde med nogle fodboldtrøjer fra deres børn, eller som de selv er groet ud af, kan de sendes til Tue mod et MINDRE vederlag.

Selvom Tue kan være en prøvelse i det daglige arbejde, sætter vi dog alle i Herning stor pris på at arbejde sammen med ham. En vagt med Tue er aldrig rigtig kedelig for hverken ansatte eller indsatte. For trods hans ufølsomme udtalelser har han dog et hjerte af guld.

Hjertelig tillykke med jubilæet kære Tue fra alle i Herning Arrest. Vi håber alle at få glæde af dit gode humør årene fremover også.

På arresthusets vegne

Frank Skov Rasmussen