04.07.2024

Mindeord for Henrik Overgaard

Det er med stor sorg, at vi i arresten den 22. maj 2016 modtog meddelelsen om, at vores kære kollega Henrik Overgaard var afgået ved døden.

Henrik startede som fængselsbetjent den 1. december 1998 i Statsfængslet i Horsens, og her var han, til han søgte og fik en stilling i Arresthuset i Nykøbing Mors, hvor han startede i august 2006.

Det var en stor omvæltning for ham at komme til Nykøbing Mors fra det gamle fængsel, men han klarede det rigtig godt, og han blev hurtig en meget afholdt og engageret kollega.

Henrik var en meget pligtopfyldende og omsorgsfuld person, som altid var opmærksom på, hvordan andre omkring ham havde det. Han var altid klar med en hjælpende hånd og trøstende ord, hvis det var det, der var brug for.

For to år fik Henrik en bypass. Han havde det svært med, at han efterfølgende kunne have besvær med sin vejrtrækning, så han gjorde alt han kunne for at komme tilbage i god form.

Henrik begyndte at cykle, og han kom frisk tilbage på arbejde. Henrik var meget ærekær, og det var vigtigt for ham, at han kunne være 100 procent, i alt han foretog sig.

Henrik var på alle måder en meget respekteret og afholdt kollega, også blandt de indsatte, og han efterlader et stort tomrum i vores lille arrest.

Vores tanker går til familien i denne svære tid. Henrik blev 50 år.

Ære være Henriks minde.

 

På personalets vegne

Connie Planck Olesen

Tillidsmand