04.07.2024

Fodbold og badminton i Langeskov Hallen

Fodbold
KRIFO har afholdt stævner i indendørs fodbold og badminton i Langeskov Hallen på Fyn.

Til fodbold var der tilmeldt ikke færre end 117 spillere og 16 hold.

Dagen gik godt, folk virkede, som om de havde en god dag med fodbold og socialt hygge på tværs af hele Kriminalforsorgen.

Efter et langt bad var der spisning, DJ og fest. Det var noget som satte gang i hyggen og festen, og nogen benyttede sig af muligheden for at få rystet dansebenene.

Ved spisningen blev der trukket lod blandt de spisende om biografgavekort og nye fodbolde. Der blev som noget nyt uddelt gavekort til Intersport i stedet for medaljer.

KRIFO ser frem til en ny omgang fodbold i 2019.

A-RÆKKEN
1. Enner (Enner Mark)
2. Red Devils (Nyborg)
3. Stormtropperne (IKF)
4. Lysgaards disciple (Søby)

B-RÆKKEN
1. Misserne (Nyborg)
2. Young Guns (IKF)
3. Ringe Ringe 2 (Ringe)
4. Team Ustabil (IKF)

Badminton
Til badminton var der 67 tilmeldte til et fremragende stævne.

Der blev spillet rigtig mange kampe, nogle blev hurtigt afgjort, mens andre trak ud og var spændende. Til sidst nåede vi finalerne, der blev svedt og jublet til den helt store guldmedalje.

Undervejs blev der uddelt præmier efter lodtrækning, herunder en badmintonketsjer til stor værdi.

Efter et hurtigt bad mødtes vi til præmieoverrækkelse og spisning i hallens cafeteria. Dem som ikke har prøvet at være med til badminton skulle prøve at melde sig til, for at se den service vi får som spillere og arrangører i Langeskov Hallen.

Alt i alt et super godt stævne, hvor der blev grinet og hygget. KRIFO har allerede fået mange gode input til forbedringer til næste år, men hører stadig gerne fra de glade badmintonkollegaer.

Til slut skal det lige nævnes, at Sønder Omme Fængsel stillede op med over 16 glade spillere, godt arrangeret af Gitte Degn. Vi håber, at andre fængsler og institutioner efterligner det til næste år den 25. januar.

På KRIFO’s vegne
Anders Strandhave