04.07.2024

40-års jubilæum: Bjarne Karlsen

Enhedsleder Bjarne Karlsen, Transport- og Bevogtningsenheden i Kolding, havde 27. juni 2021 været ansat 40 år i statens tjeneste.

Efter en del år i Forsvaret trådte Bjarne ind i Horsens Statsfængsel den 1. februar 1999. I 2000 kom Bjarne til Møgelkær Fængsel, hvor han var til fængslet (midlertidigt) lukkede i 2018. Siden 2018 har vi i TBE Kolding, haft glæden af Bjarne som enhedsleder.

Hans engagement, ansvarsfølelse og store hjælpsomhed har været uvurderlig i opbygning af både enheden og kulturen.

Han er uniformsansvarlig, depotansvarlig, uddannelsesansvarlig, bilansvarlig og meget, meget mere. Uanset om folk mangler uniformsdele, udrustning, faglig vejledning, afløsning på en transportopgave eller der skal hentes en indsat i Grønland, træder Bjarne til.

Det er aftalt, at Bjarne først går på pension i en alder af 103 år, hvilket vi selvfølgelig holder ham op på. Bjarne fik overrakt sit diplom af institutionschef Ian Gunthel, men grundet COVID-situationen var det meget begrænset, hvor mange der kunne være med.

Vi håber, at der til efteråret vil blive mulighed for en rigtig jubilæumsreception, så vi kan fejre ham med en kold IPA.

På enhedens vegne

Torben Mikkelsen
Enhedschef