04.07.2024

40 års jubilæum: Michael Techou

Michael Techou begyndte i postvæsenet 1. januar 1979. Seks år senere i januar 1985 skiftede han den røde postjakke ud med Kriminalforsorgens grå bukser og lyseblå skjorte.

Michael startede på Københavns Fængsler, og da han blev fastansat, blev han “skæv mand”, hvor han på hverdage var på Blegdammen. Her badede han de indsatte og sørgede for mad til både indsatte og kollegaer. I weekenden var han på VF.

Til sidst endte det med fast stilling på Blegdammen, hvor han stadig forretter tjeneste.

Gennem årene har Michael lavet lidt af hvert. Han har arbejdet i dagtjeneste med cellearbejde. Siden blev det til almindeligt postarbejde, og lokal tjenestelistefører ved siden af, hvor han prøvede at lave tjenesteplanen så retfærdig som muligt.

Den goodwill han høstede dengang, hjælper den dag i dag, hvor han står for Blegdammens juleplan. Michael fik juleplanen, da tjenestelisten på VF ikke syntes vi var samarbejdsvillige. Så Michael sagde “giv mig juleplanen, så skal jeg få den til at gå op”, og det har han så gjort siden.

Michael er en medarbejder, der er engageret i det meste på Blegdammen: Tjenestetidsudvalg, dagligdagsudvalg, VIT-ambassadør, Etterudvalg og gartnerarbejde. Sidst men ikke mindst er han blevet tillidsmand.

Når der skal arrangeres julefrokost er Michael også ankermand.

Så alt i alt en kollega der vil Blegdammen og sine kollegaer det bedste.

Så et stort tillykke med dagen fra Blegdammen.

Der holdes reception på Slottet: Fredag den 11. januar 2019 klokken 12.00

Liselotte Madsen