Det nye fagblad er på gaden

 

LÆS DET NYE FAGBLAD

Indsatte låses inde i endnu længere tid, grønlandske kollegaer får mindre i løn for samme arbejde og elever har store planer for fremtidens Kriminalforsorg.

Læs om alt det og meget andet her

Eller klik på billederne herunder og læs historierne

 

 

 

 


De indsatte låses inde i længere tid Personalemanglen er så udtalt, at Kriminalforsorgen har valgt at forlænge det tidsrum, hvor de indsatte sidder bag lås og slå.

Sådan vil vi forandre Kriminalforsorgen Tredjeårselever fra årgang 2016 har fordybet sig i forskellige fængselsfaglige emner i løbet af efteråret.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad gør du ved krisen, Thorkild? Thorkild Fogde erkender, at Kriminalforsorgen er i ubalance. Men han lover, at organisationen kommer i balance igen.

Grønlands fængselspersonale tjener 4.500 kroner mindre om måneden end danske kollegaer Selvom de grønlandske anstaltsbetjente udfører samme arbejde, er deres løn markant lavere end i Danmark.

 

 

Fængselshistorisk selskab sikrer fortiden til eftertiden  De mange institutionslukninger skaber travlhed i Fængselshistorisk Selskab, derindsamler bevaringsværdige genstande fra fængsler og arresthuse.