Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Fængselsforbundet i Danmark
Fængselsforbundet i Danmark

Vi repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, transportbetjente, uniformerede ledere i Kriminalforsorgen og fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen.

Forbundsformand Bo Yde Sørensen hylder fængselsbetjents indsats under fangeflugten fra Herstedvester. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

🔥💪🏻

Sådan , godt gået

i har vores dybeste respekt, det er ikke imponerende arbejde af vores folkevalgte, når man ser besparelserne på jeres område. Flot arbejde af jeres kollega , og flot arbejde til alle jer andre som går ubemærket hen 👍

Stor og dybfølt respekt herfra. Simpelthen ubeskriveligt flot!

💪💪💪

Sådan!👍 Hvor er det godt gået. En stor tak til ham og alle de andre fængselsbetjente.

En stor ros til alle mine kollegaer civile som uniformerede, I gør det fantastisk hver evig eneste dag og I skal ikke lade latterlige komikere, folkevalgte eller andre fortælle jer andet.

Godt løbet 👍

Den største respekt herfra, de ansatte gør hvad de kan, ud fra de forudsætninger de valgte politiker har givet dem. De forudsætninger kan vi ikke være bekendt at byde de ansatte i kriminalforsorgen.

View more comments

Tænd for fjernsynet i morgen aften 21:25 når DR sætter fokus på forholdene i Nyborg og Kriminalforsorgen generelt. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Heinze H Hansen

Har nu set udsendelsen. Stor respekt for personalet som virkelig gør en mega indsats under svære forhold. Men utroligt skræmmende at høre hvordan Direktoratets leder forholder sig til problematikkerne og virkeligheden.

Fremragende af Tr. fra Nyborg.👍👍👍

Fremragende program! Stærkt gået Martin. Trist at vores Justitsminister ikke ville deltage ( Det så jo ikke ligefrem rosenrødt ud) og en passiv områdedirektør. Virker nærmest opgivende.

Load more