Facebook


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Fængselsforbundet i Danmark
5,085
Fængselsforbundet i Danmark

Fængselsforbundet i Danmark

Vi repræsenterer fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, transportbetjente, unifo

5 dage siden

I dag blev der lagt en snublesten for Svend Holm foran Nyborg Fængsel. Svend Holm var modstandsmand og fængselsbetjent og blev tortureret til døde af Gestapo, fordi han sammen med kollegaer havde hjulpet nogle politiske fanger med at flygte fra fængslet. Han blev kun 27 år. Svend Holms søn var tilstede ved mindehøjtideligheden. ... See MoreSee Less

I dag blev der lagt en snublesten for Svend Holm foran Nyborg Fængsel. Svend Holm var modstandsmand og fængselsbetjent og blev tortureret til døde af Gestapo, fordi han sammen med kollegaer havde hjulpet nogle politiske fanger med at flygte fra fængslet. Han blev kun 27 år. Svend Holms søn var tilstede ved mindehøjtideligheden.Image attachmentImage attachment

4 CommentsComment on Facebook

Æret være hans minde 👮‍♀️🙏

En sand hædersmand som naturligvis skal mindes med hvad dertil hører….❤️🇩🇰

❤️🇩🇰

Se her bedstefar❤️ Egon Madsen

Nyeste tal for indsatte og ansatte i Kriminalforsorgen. Det ene tal er rekordhøjt. Det andet er rekordlavt. I ved, hvordan det hænger sammen.

faengselsforbundet.dk/download-document/?filename=2024/04/FF_faktaark_2024_03.pdf
... See MoreSee Less

Nyeste tal for indsatte og ansatte i Kriminalforsorgen. Det ene tal er rekordhøjt. Det andet er rekordlavt. I ved, hvordan det hænger sammen.

https://faengselsforbundet.dk/download-document/?filename=2024/04/FF_faktaark_2024_03.pdfImage attachmentImage attachment

3 CommentsComment on Facebook

Så skal det nok blive ret nemt inden for en årerække at bemande 400 pladser på Sjælland , 200+400 i Jylland . 😏

Hvordan er udviklingen på områdekontorene?

Har skrevet det før. Hele Kriminalforsorgen skal brænde ned, før der kommer politisk vilje til at for alvor at bygge den op igen.

Enig med statsministeren: Det er ikke rimeligt, at offentligt ansatte bliver ramt af chikane, had og trusler på de sociale medier på grund af deres arbejde! ... See MoreSee Less

Enig med statsministeren: Det er ikke rimeligt, at offentligt ansatte bliver ramt af chikane, had og trusler på de sociale medier på grund af deres arbejde!

2 CommentsComment on Facebook

Det er ikke på nogen måde rimeligt at nogen overhovedet bliver udsat for chikane og nedværdigende tiltale på sociale medier, eller noget andet sted. TAL ORDENTLIGT til og om hinanden.

Mange af de viste eksempler stammer måske fra personer, der nok skulle have hørt lidt mere efter i dansktimerne. Det fåtal, der fremfører sproget på værste vis, er heldigvis ikke repræsentativt for den jævne dansker.

Load more