TJMs ungdomsboliger er forsinket

Interesseforeningen, som står bag TJM Forsikring, har besluttet at tilbyde 2.000 ungdomsboliger til forsikringstagerne og deres børn rundt i Danmark. Planen var, at de første 200 boliger skulle være klar i København til studiestart i år, men projektet er forsinket; blandt andet på grund af coronaepidemien. De første boliger står derfor først klar i foråret 2021.


TJM BYEN i KØBENHAVN
TJM Byen får plads til 200 unge, som kommer til at bo i rå og bæredygtig containerarkitektur. Hver lejlighed bliver på 30 m2 med eget bad og køkken med en husleje på under 5.000 kroner om måneden. TJM byens placering er endnu ikke besluttet, men der forhandles om flere mulige grunde.

INTERESSEFORENINGEN
Interesseforeningen ejer TJM Forsikring, som er en selvstændig del af TRYG-familien. Bag Interesseforeningen står en række faglige organisationer, herunder Fængselsforbundet. Foreningens formue er bygget op siden Tjenestemændenes Forsikring blev stiftet i 1936. Pengene har været investeret passivt, men foreningen har nu besluttet, at der skal investeres aktivt i billige ungdomsboliger, så en del af formuen kan gøre gavn for foreningens knap 150.000 forsikringstagere og deres børn.


Læs mere her