Ny poloshirt

En ny sommer-poloshirt er nu tilgængelig for det uniformerede personale i Kriminalforsorgen. Den kan anvendes fra maj til september. Poloshirten er fremstillet i 100% polyester, som er behandlet for at opnå en god åndbarhed.

Fængselsforbundets formand Kim Østerbye siger: ”Mange medlemmer har efterspurgt en mere åndbar poloshirt. Vi er derfor rigtig glade for resultatet med den nye poloshirt, som vi har samarbejdet med Koncern HR om.”

Poloshirten er rubriceret i bestillingsportalen sammen med de kort- og langærmede skjorter. Der kan maksimalt bestilles fire poloshirts inden for brugsterminen for kort- og langærmede skjorter. Poloshirten kan bestilles som alternativ til den kortærmet skjorte. Såfremt der bestilles fire poloshirts kan der således alene bestilles fire skjorter (kort- eller langærmede) i forhold til den resterende del af brugsterminen.
 
Den nye poloshirt kan bestilles nu. Den leveres fra omkring 1. juni 2015. Hvis du har spørgsmål, kan du tale med den uniformsansvarlige på din institution.