Nu kommer Huset 2.0

Det er med store glæde, at vi her den 1. april kan annoncere, at tv-serien Huset vender tilbage med en ny sæson!

Denne gang i en mere realistisk og underholdende udgave, hvor der skrues op for alle virkemidler.

Fiktionschef fra DR Henriette Lund erkender, at første sæson af tv-serien måske tog vel store friheder på bekostning af virkeligheden i danske fængsler.

”Vi ved godt, at det blev for pussenusse og rosenrødt alt sammen. Man fik jo indtryk af, at der hersker ren idyl i sådan et fængsel. Men det gør vi noget ved i den nye sæson.”

Danmarks Radio har denne gang lavet grundig research for at få indblik i alle aspekter af livet i et fængsel.

”Vi kommer til at skildre tingene, som de er: Den totale krig mellem indsatte og ansatte. Mellem indsatte og indsatte. Og mellem ansatte og ansatte. Det komplette fravær af gode relationer og enhver form for resocialisering.”

”Det kommer til at sprøjte med blod ud over alle tv-skærme rundt om i landet. Det bliver så godt!” siger fiktionschefen.

Også i den nye sæson danner det nedlagte statsfængsel i Vridsløselille ramme om serien. Det er også samme skuespillerhold dog krydret med et par nye skuespillere.

Vi kommer til at se Jean-Claude Van Damme og Bud Spencer i rollerne som de to misbrugskonsulenter Kent og Bent, som har en forkærlighed for at uddele bøllebank til alle dem, de møder på gangene.

Desuden vender Ove Verner Hansen tilbage til rollen som Bøffen, der endelig får held med sit forehavende om at få gjort kål på vaneforbryderen Olsen.

Og så skal vi vist ikke afsløre mere om den kommende serie.