Kim Østerbye forlader posten som formand

Efter næsten 15 år på posten forlader Kim Østerbye nu formandsstolen i Fængselsforbundet. Det er tid til nye kræfter og tid til at komme tilbage til udgangspunktet, nemlig Kriminalforsorgen, siger den afgående formand.

”15 år er rigtig længe i en formandsstol, og jeg synes, det er ved at være tid til, at der kommer nye kræfter til. Det er ikke en let beslutning, for det ligger mit hjerte meget nært at kæmpe for bedre forhold for vores medlemmer. Men jeg glæder mig også til igen at få jord under neglene og trække i uniformen,” siger Kim Østerbye.

”Med de kvalifikationer og erfaringer, jeg har fået de sidste mange år, er jeg godt rustet til at vende tilbage til Kriminalforsorgen med en professionel bagage og indblik i de vilkår, vi arbejder under i 2019,” siger han.

Fængselsbetjentenes job er kommet på dagsordenen
Det er med en vis portion stolthed, at Kim Østerbye kigger tilbage på de sidste 15 år: ”Jeg har lagt blod, sved og tårer i at kæmpe mine kollegaers sag, og jeg ved, at jeg har gjort en forskel,” siger Kim Østerbye.

”Det gør mig især stolt, at vi har fået fængselsbetjentenes job og arbejdsvilkår på dagsordenen alle steder og har slået et markant hul i den politiske lydmur. Fængselsforbundet bliver der lyttet til.”

”Jeg er også stolt af, at det er lykkedes mig at modernisere forbundet, så vores organisation stiller det stærkest mulige hold i forhold til arbejdsgiveren,” siger han.

Kim Østerbye forlader formelt formandsposten i Fængselsforbundet den 1. marts 2019.

Yderligere information:
Forbundssekretær: Bo Yde Sørensen 72 55 99 98
Kim Østerbye: 72 55 99 99