Fængselsforbundets privatlivspolitik

Lovgivningen om persondata blev ændret den 25. juni 2018. Derfor har vi som de fleste andre opdateret vores privatlivspolitik, så den imødekommer de nye krav, der er fastlagt i EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR). Den indeholder nu flere oplysninger om, hvordan Fængselsforbundet beskytter dine personoplysninger, herunder hvordan du kan udnytte dine rettigheder til dine data. Du kan læse vores opdaterede privatlivspolitik her.

Hvad bruger vi dine data til, og hvilke oplysninger registrerer vi?

Når du melder dig ind i Fængselsforbundet, beder vi om en række personlige oplysninger som for eksempel dit navn, adresse og CPR-nummer. Det gør vi naturligvis for blandt andet at kunne trække dit kontingent via Kriminalforsorgen, indberette dit fradrag til SKAT, kunne rådgive dig i faglige sager og lignende.

Hvad skal du gøre?

Du skal ikke gøre noget. Vi har truffet der relevante forholdsregler, der skal til for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os på ff@faengselsforbundet.dk eller på 7255 9976, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi indsamler og beskytter dine personoplysninger.

Venlig hilsen

Fængselsforbundet