Kommunikationsmedarbejder til Fængselsforbundet


Hvis du har lyst og evner til at arbejde med kommunikation, politik og administration for en lille organisation med stor gennemslagskraft, så bør du søge vores stilling som kommunikationsmedarbejder.

Du skal være med til at sætte den politiske dagsorden for jobbet som fængselsbetjent og understøtte forbundets kommunikation i forhold til vores medlemmer, beslutningstagere og medier.

Jobbet består af tre dele:

For det første skal du producere artikler, features og reportager til vores fagblad. Du kommer til at besøge fængsler og arresthuse rundt om i landet.

For det andet skal du løse en bred vifte af opgaver som led i forbundets presse- og kommunikationsarbejde. Det gælder for eksempel videoproduktion, SoMe, webudvikling, pressekontakt med videre.

Og for det tredje skal du være med til at løse daglige, administrative arbejdsopgaver på vores forbundskontor i Valby. Herunder IT, hjemmeside og generelle driftsopgaver.

Vi forventer, at du:

  • Skriver skarpt, korrekt og hurtigt.
  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund for eksempel indenfor journalistik eller kommunikation. Der er dog flere indgangsvinkler til jobbet, da vi også vægter erfaring højt.
  • Har lyst til at udvikle vores kommunikation på alle platforme.
  • Har mod på varierende kommunikations- og administrationsopgaver.
  • Har flair for IT.
  • Er fleksibel i forhold til nye arbejdsopgaver og et til tider hektisk miljø.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med klare faglige værdier.
  • Variation og alsidighed i jobbet.
  • Stor indflydelse på din arbejdsdag.
  • Et godt arbejdsmiljø med kollegaer, som bekymrer sig om hinanden.

Der er tale om en deltidsstilling, men det endelige timeantal kan forhandles. Lønnen er efter aftale. Du skal have en ren straffeattest. Dit arbejdssted er på vores hovedkontor i Valby, men der vil også være rejseaktivitet. Du skal have kørekort og adgang til bil.

Send din ansøgning til ff@faengselsforbundet.dk senest den 1. november. Skriv ansøgning i emnefeltet. Vedlæg gerne eksempler på dit arbejde. Vi indkalder til samtaler i uge 46 og ønsker stillingen besat fra 1. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Søren Gregersen på telefon 72 55 99 91 og mail spg@faengselsforbundet.dk eller sekretariatschef Samira Khan Thrane på telefon 72 55 99 97 og mail sam@faengselsforbundet.dk.


Fængselsforbundet repræsenterer fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere og uniformerede ledere i Kriminalforsorgen i Danmark, Grønland og på Færøerne samt fiskerikontrollører i Fiskeristyrelsen.

Fængselsforbundet omtales 1.500 gange i medierne årligt.